Scublue Dive Center

Hallo duiker en welkom op onze website! Wij zijn Scublue Dive Center, dé moderne duikschool en duikwinkel voor Rijswijk, Den Haag, Delft en omgeving. Bij ons draait alles om duiken en snorkelen.

Wij specialiseren ons in het geven van recreationele snorkellessen en duikcursussen. Wij introduceren je graag in onze favoriete habitat, de onderwaterwereld. Of je nou voor een eerste duikervaring komt, je een duikbrevet wil halen, of al een duiker bent die zijn duikvaardigheden wil verbeteren of gewoon op zoek is naar een groep leuke, jonge mensen om mee te duiken, bij ons ben je aan het goede adres!

Wij geven les via het SSI systeem, maar ook als je al een PADI Open Water brevet, een CMAS 1-ster, NAUI of IDD duikbrevet hebt, ben je van harte welkom.

Natuurlijk kun je bij onze winkel ook terecht voor alles wat je nodig hebt om te gaan duiken of voor het onderhoud van je duikuitrusting. Wij zijn dealer van XDEEP, MARES, TUSA en SEAC. Van deze merken voeren wij de gehele lijn, maar ook producten van andere merken zoals Aqualung, Scubapro, Bare en Apeks zijn via ons verkrijgbaar.

NL