Specialty cursussen

Welke specialty spreekt jou aan?

In de SSI cursus Perfect Buoyancy staat het verbeteren van jouw drijfvermogen centraal. Een goede controle over jouw drijfvermogen heeft talloze voordelen, waaronder een verbeterd luchtverbruik, minder inspanning tijdens de duik en een betere controle over je bewegingen onder water.

In de SSI cursus Enriched Air Nitrox leer je alles wat je nodig hebt om met verhoogde zuurstofwaardes te duiken. Nitrox is een ademgas met meer dan 21% zuurstof en tegenwoordig zowat onmisbaar voor de gemiddelde vakantieduiker. Tijdens deze cursus leer je alles dat je nodig hebt om veilig en verantwoord jouw duikvakantie nog beter te maken!

De SSI cursus Night & Limited Visibility bestaat uit een theorieles van een uur gevolgd voor 2 duiken bij het Frans Kokrif in Zeeland. Dit is één van de mooiste duikplekken in het Grevelingenmeer waar je gegarandeerd grote kreeften kunt spotten en kans maakt om een hele catalogus aan prachtig onderwaterleven te zien. 

In de SSI cursus Deep leer je alles dat met diepduiken te maken heeft. De cursus bestaat uit een combinatie van theorie en praktijk in zowel het zwembad als het buitenwater. Tijdens deze gedegen opleiding bespreken we onder andere het plannen van diepe duiken, de effecten van grotere dieptes op je uitrusting en de duiker zelf en leer je diverse vaardigheden die je tijdens diepe duiken toepast. Na deze cursus ben je gebrevetteerd om samen met je buddy tot een diepte van 40 meter te duiken.

In de SSI cursus Navigation gaan we in op zowel natuurlijke navigatie als kompasnavigatie. Nog nooit met een kompas gewerkt? Geen nood, we leggen je in makkelijk te begrijpen stapjes precies uit hoe je kompas werkt en hoe jij samen met je buddy zelfstandig een koers kan uitzetten voor en tijdens je duik.

NL