Duiken

Je gaat duiken!

In het SSI Try Scuba programma, ook wel bekend als de duikintroductie in het zwembad, is voor de meesten van ons de eerste keer dat je onder water kunt ademen. Je maakt kennis met de speciale uitrusting, leert de basisvaardigheden, adempatronen en neemt samen met 1 van onze professionele instructeurs jouw eerste vinslagen. 

Het SSI Basic Diver programma is een uitgebreide introductiecursus waar je niet alleen in het zwembad duikt, maar ook echt in het buitenwater met vissen en ander onderwaterleven gaat duiken! Verspreid over 2 dagen doe je 1 zwembadduik en 1 buitenduik.

Je gaat je duikbrevet halen!

Jij wil je duikbrevet halen! Met dit brevet kun je overal in Nederland en het buitenland samen met een buddy of een gids tot maximaal 18 meter gaan duiken. Je duikbrevet is levenslang geldig en overal in de wereld wacht er een prachtige en diverse onderwaterwereld op je.

Je gaat binnenkort op vakantie en wil daar graag gaan duiken, maar je wil geen kostbare vakantiedagen verspillen. Gelukkig kun je de theorie en zwembadlessen alvast voor de vakantie afronden. Of je wil graag leren duiken, maar je wil liever niet in Nederland duiken. Dan is de SSI Referral Diver cursus voor jouw!

NL