SCUBLUE GOES MEDES ISLANDS! In oktober 2024 organiseren we weer een nieuwe Scublue trip, dit keer naar Medes Islands, Spanje. De Medes Islands behoren tot de belangrijkste zeereservaten van de Middellandse Zee. Met de rijke onderwaterwereld en talloze tunnels en grotten is dit een paradijs voor duikers. Ga jij met ons mee? Meer informatie over deze trip vind je hieronder. Voor vragen kan er contact worden opgenomen met info@scublue.nl.

Wat zit er in deze trip? Overnachting inclusief ontbijt, lunch, dinner – transfer van en naar de luchthaven (Girona Airport) – duikpakket van 10 duiken, waarbij het gaat om allemaal boot duiken – speciale BBQ avond – Elixsea wine tasting – bezoek aan het Salvador Dalí museum – huur van de volledige duikuitrusting, met als uitzondering het huren van een duikcomputer, SMB & Reel en duiklamp. 

Deze trip is exclusief: vlucht van en naar Girona Airport – reis en duik verzekering.

Prijs

€ 1.099,00 p.p 

Prijs betreft een bungalow voor 3-4 personen met aparte bedden. Een tweepersoons bungalow is beschikbaar voor €100,00 extra per persoon. Let op! Er is maar een beperkt aantal van de tweepersoons bungalow beschikbaar. 

Betalings- en annuleringsvoorwaarden worden via de mail bij boeking toegestuurd.

VOL = VOL

Locatie

Camping Les Medes – dive centre AQUATICA

Wanneer?

12 – 19 oktober 2024

Cursussen & certificaten

Om deel te nemen aan de Scublue trip heb je een Open Water Diver-certificaat en eigen duikverzekering nodig.

Om optimaal van de trip te genieten raden wij aan de Perfect Buoyancy, Nitrox en Deep specialties te behalen. Of een Advanced certificering. Dit is niet verplicht. Al is het wel mogelijk dat je zonder deze specialties/ certificering op sommige duikplekken een alternatieve route moet volgen.

Neem voor meer informatie contact op met info@scublue.nl.

Bevestig je deelname via de mail.

What's your reaction?
0Cool0Bad0Lol0Sad
NL