Voor aankomende maand hebben we twee specialty cursussen met nog wat beschikbare plekken. Zou jij bijvoorbeeld je drijfvermogen willen verbeteren? Of wil je leren hoe je stress kunt herkennen en ongelukken kunt voorkomen? Dan zijn deze specialty cursussen zeker wat voor jou!

Perfect Buoyancy

De SSI Perfect Buoyancy Specialty is de beste manier om drijfvermogen te verbeteren en het meeste uit elke duik te halen. Drijfvermogen is een essentiële duikvaardigheid maar elke duiker zal je vertellen dat het tijd kost om dit te perfectioneren. Met de Perfect Buoyancy specialty leer je geavanceerde vaardigheden en technieken, zodat je je drijfvermogen sneller onder de knie kunt krijgen en kunt genieten van meer ontspannen duikavonturen.

Datum:

Woensdag 20 september van 19.30 – 21.30

Woensdag 27 september van 19.30 – 21.30

Woensdag 4 oktober van 19.30 – 21.30

Prijs: €149

Klik hier voor meer informatie over de cursus.

Stress and Rescue

Het SSI Diver Stress and Rescue specialty-programma leert je de vaardigheden die je nodig hebt om jezelf en andere duikers te beschermen. Je leert hoe je stress kunt herkennen, ongelukken kunt voorkomen en leert praktische technieken om reddingen uit te voeren en spoedeisende zorg te verlenen. Met een combinatie van sessies in het zwembad en in open water, ben je goed voorbereid en zelfverzekerd in het omgaan met noodsituaties en reddingssituaties. 

Datum: 

Woensdag 20 september van 19.30 – 21.30 (zwembad)

Donderdag 21 september van 19.00 – 22.00 (theorie)

Zaterdag 23 september van 09.00 – 16.00 (open water)

Prijs: €365

Het is voor deze cursus verplicht om in bezit te zijn van een duikcomputer en SMB.

Bevestig je deelname via de mail.

What's your reaction?
0Cool0Bad0Lol0Sad
NL