SCUBLUE GOES MALTA! Malta’s mysterieuze grotten, prachtige riffen en wereld beroemde wrakken wil je als duiker een keer gezien hebben. Van de Blue Hole tot de Um el Faroud, waar het niet uit maakt of je een beginnend of ervaren duiker bent. En dat op maar drie uurtjes vliegen vanuit Nederland. Meer informatie over deze trip vind je hieronder. Voor vragen kan er contact worden opgenomen met info@scublue.nl.

Wat zit er in deze trip? Hotel overnachting inclusief ontbijt – transfer van en naar de luchthaven (Malta) – duikpakket van 10 duiken, waarbij het gaat om allemaal boot duiken met als uitzondering de duiken bij de Um El Faroud (boot duiken wanneer het weer het toelaat) – BBQ avond (eten is inclusief, drankjes betaald per persoon) – Mdina trip op een vrije dag – huur van de volledige duikuitrusting, met als uitzondering het huren van een duikcomputer, SMB & Reel en duiklamp. 

Deze trip is exclusief: vlucht van en naar Malta – lunch en avondeten – reis en duik verzekering.

Prijs

€ 1.400,00 p.p 

Prijs betreft een tweepersoonskamer met aparte bedden. Een tweepersoonskamer met dubbel bed is beschikbaar op aanvraag. Een kamer voor een persoon bedraagt € 50,00 extra per nacht. 

Betalings- en annuleringsvoorwaarden worden via de mail bij boeking toegestuurd.

VOL = VOL

Locatie

Gillieru Harbour Hotel – Octopus Garden Diving Center

Wanneer?

7 – 15 oktober 2023

Optionele specialty pakketten

€ 250,00 voor Deep
€ 250,00 voor Advanced Wreck
€ 400,00 voor Advanced Wreck en Deep
€ 500,00 voor Perfect Buoyancy OF Nitrox, Advanced Wreck en Deep

Extra informatie:

Advanced Wreck wordt gedaan in 1 zwembadles, 2 duiken in Vinkeveen en 2 duiken in Malta. Deep wordt gedaan in 1 zwembadles, 1 duik in Vinkeveen en 2 duiken in Nemo33. Perfect Buoyancy en minimaal 24 duiken zijn vereist voordat je deel kan nemen aan een Advanced Wreck-cursus.

Neem voor meer informatie over de optionele specialty pakketten contact op met info@scublue.nl.

Bevestig je deelname via de mail.

What's your reaction?
0Cool0Bad0Lol0Sad
NL