Referral diver

Je gaat je duikbrevet halen!

Je gaat binnenkort op vakantie en wil daar graag gaan duiken, maar je wil geen kostbare vakantiedagen verspillen. Gelukkig kun je de theorie en zwembadlessen alvast voor de vakantie afronden. Of je wil graag leren duiken, maar je wil liever niet in Nederland duiken. Dan is de SSI Referral Diver cursus voor jouw!

Je rond de theorie en zwembadlessen af bij ons en je kan bij een duikschool op jouw vakantiebestemming af duiken. Het maakt niet uit of je naar een PADI of SSI duikschool gaat. Jouw Referral wordt overal ter wereld geaccepteerd.

De SSI Open Water Diver cursus bestaat uit 3 modules: Theorie, Zwembad en Buitenwater. De theorie bestaat uit 6 hoofdstukken. Je krijgt toegang tot onze digitale leeromgeving waar je zelf aan de slag kan met onze interactieve lesmaterialen. Zo kun je in je eigen tempo de theorie doorwerken. Mocht je toch liever lessen volgen met een instructeur, dan kun je ook kostenloos 4 lesuren met de instructeur inplannen.

Gelijktijdig met de theorie vangen we ook aan met de zwembadlessen. In de 5 zwembadlessen komen alle praktische zaken aan bod die je nodig hebt om veilig te water te gaan. Samen met de instructeur ga je aan de slag. Zoals bij al onze cursussen bepaal je zelf het tempo.

Na het afronden van de zwembadlessen ontvang je het Referral brevet. Met dit brevet kun je bij alle PADI en SSI duikscholen de 4 buitenduiken maken om jouw Referral brevet te upgraden naar een volwaardig Open Water Diver brevet.

Vond je de lessen met ons enorm leuk en maak je de cursus liever met ons af? Dat kan ook! Je kan de Referral cursus altijd later nog upgraden naar een Open Water Diver cursus.

5 zwembadlessen wekelijks op woensdag van 19.30 tot 21.30 en op zondag van 14.00 tot 16.00 in Zwembad Het Wedde, Voorschoten.

 • Minimum leeftijd: 10 jaar (junior brevet) 15 jaar (open water brevet)
 • Niveau: makkelijk
 • Zwemvaardigheid vereist
 • Beschikbaar in Nederlands & Engels

Referral diver

1 persoon
32450
Boek nu!
korting

Referral diver

2 personen
61500
Boek nu!
korting

Referral diver

4 personen
116500
Boek nu!
Inclusief:
 • Ervaren en professionele begeleiding
 • Maximaal 4 deelnemers per instructeur
 • Persoonlijke aandacht
 • Uitgebreide uitleg voorafgaand aan de les
 • Alle benodigde snorkelmaterialen
 • Entree tot het zwembad
 • Digitaal lesmateriaal in jouw SSI app
 • Digitaal certificaat in jouw SSI app
Exclusief:
 • Badkleding & handdoek
 • Vervoer naar het zwembad

“Mijn open water diver diploma gehaald. Ze hebben me heel goed geholpen en het was altijd gezellig. Ik kom er graag terug voor een praatje of extra cursussen!”

Laura Van Rijnsbergen

“Afgelopen oktober/ november met plezier de Open Water Referral cursus gevolgd (zwembad en theorie), zodat ik op de vakantiebestemming gelijk in open water de cursus kon vervolgen tot Open Water diver.

Enthousiast en deskundig team! Veiligheid staat op nummer 1. Ik raad Scublue zeker aan en kom graag terug voor een vervolg cursus!”

Nina F.

“Afgelopen zomer heb ik mijn Open Water Diver brevet gehaald. Het team is enthousiast en erg ervaren, ze leggen goed uit en namen alle tijd die nodig is om te zorgen dat je veilig en met een vertrouwd gevoel het water in kunt. Goed en veilig leren duiken staat absoluut nummer 1. Echt een aanrader, ik ga binnenkort terug voor een vervolgopleiding!

Tot slot ook heel belangrijk: Ron en Edyta hebben een fijne, inclusieve plek opgezet waar iedereen welkom is en op z’n gemak kan leren duiken.”

Jojanneke Rijksen

EN